Nfl 3. hét esély és fogadás körvonalai

No-deposit Ports Gigantoonz slot free spins Bonuses, fifty+ Best No deposit Harbors Gambling enterprises
September 20, 2024
Show all

Nfl 3. hét esély és fogadás körvonalai

A vadonatúj Cowboys a 26. helyen áll az NFL-ben a teljes bûnözést tekintve abban az évben, és a levegőben is már olyan eredménytelen volt. Jared Goff rendben volt, megállította a hibákat és a labdát a Detroit játékmestereihez.Ennek ellenére az offense híressége a támadósor, a backfield duó, D’Andre Swift és Jamaal Williams. Amelyik összecsapás két közösség története az eltérő útvonalakhoz, az egyik az energiához és a sáron ragadt dolgokhoz. Következésképpen a Dallas egy kiváló hétrészes favorittal próbálkozik ezen a 7. hónap versenyén.

  • Az új Pats számos más nagy riválissal foglalkozik néhány napon belül, közvetlenül azután, hogy mozgásba hozta a tárgyakat Hétvégi este Indianapolisban.
  • Az Areas durva a Green Bay ellen, 216 yardot kell hagynod a TD-ig és még egy interceptiont.
  • Az új Cowboys biztonsága hamarosan uralni fogja Goffot és a légi támadást is.
  • Függetlenül attól, hogy a preferenciák stabilak maradtak-e a hatodik napon belül, miközben a Chargers-Cowboys kedd esti tiltása előtt kiváló 9-5 ATS döntetlent játszottam, két megdöbbentő felfordulást láttam.
  • Ez valóban az új, hetedik álló Dolphins videojáték, ahol az alábbi több mint negyvenöt dolog volt, az NFL vadonatúj leghosszabb eredményes lépése.

Ez a hónap legnagyobb hagyatéka, mindazonáltal régi kalapja Houston birtoklására. Tényleg, legalábbis ő az, amikor a Houston Texans a Tx csapata a beszélgetés alatt. A Detroit Lions korábbi hátvédje, Matthew Stafford valójában régi csapatát hívja meg új házába. Stafford 5 lépéses Los Angeles Rams-ja valójában hatalmas, 16,5 részből álló preferenciák a 0-6 Lions mentén. Ha azt hiszik, hogy az új Broncos fizet egy kiváló, 10,5 szakaszos továbbjutásért, akkor valószínűleg nem hangzik el a móka, az elmélet szerint ennek ellenére a Broncosnak védelmező győzelmet kell aratnia Wilson ellen, hasonlóan a friss Patriotshoz. És mivel a legújabb Broncos a legkiválóbb támadófegyverekkel rendelkezik a Patriots-hoz képest, a két számjegy miatt ezt is meg kell tudni nyerni.

Bet at home sport | Hogyan fogadhatok a Néhány napos lépés 1. Nfl lehetőségére?

Először is, kétségtelenül utálom a +2½-t kapni, ami arra készteti, hogy a gyümölcslére fizessek, hogy több területen eljusson. Ezenkívül nyilvánvalóvá teszi, hogy tényleg nem teszek fel valamit a jobb fogadásokra, és nem személyesen játszom velem. Valószínűleg játszhat a Falcons ML-lel (a +118-ban), és +3 lépést tehet a független fogadásokban ugyanazért a számért. A szakemberek megmondják, ha esetleg te is ugratsz egy kedvencet, ügyelj arra, hogy mindegyik átmegy a 7-es, hat-os és különösen a 3-as trükkön. Ellenőrzi az összes csomagot az új Seahawks játékban. kis tárolási problémák. Jelentős távolságra vagyunk ettől a szezontól, de nehéz rájönni, hogy ez a játék egy fújás.

Saints Compare to Cardinals szorzók, jóslatok, fogadási stratégiák az NFL 7. napjára, „csütörtök esti futball”

bet at home sport

Az egyik különbség az, bet at home sport hogy az új sportfogadót arra kell kényszeríteni, hogy stabilizálja az élményt, és áthelyezheti a vadonatúj sorozatot. Egy fontos NFL szerencsejáték-helyszínt valójában két teljes napon keresztül fedezhetünk fel a mérkőzéssel, és arra az esetre, ha valóban elindulna a vadonatúj Awesome Pan. Addig is sok út lesz az NFL lehetőségétől.

Indianapolis Colts a Jacksonville Jaguars alatt Lehetőség és te is jóslatok, néhány nap 5

A pénzvonalak esetében minden bizonnyal általában népszerű, és lehet, hogy egy lelkes esélytelenebb. A kedvenc gyakran hoz oddsokat, ha egy nagy mínusz jel van mellette; miért nem fedezzük fel -150 mint pl. Ebben az esetben 150 dollárt kell megtennie, hogy 100 dollárt nyerjen, míg az a parti, amelyen játszol, a biztosabb fogadásnak számít. Másrészt tegyünk +125 szorzót az új esélytelenre; csak 100 dollárt kell fogadnia, hogy 125 dollárt nyerjen, miközben az ön biztos csapata kockázatosabb játék a saját oddsmakerek láttán. A friss Month 7 MNF online játék a 49ers és a Vikings között valójában egy izgalmas összecsapásra készül, amelynek rajongói izgatottan számolják a napokat. Ahogy a nap nagyon várt NFL-mérkőzései között szerepel, egymás csapatai sem hagynak kockát a győzelem után.

Nfl Néhány nap 7 Játékos útmutató: Esély, kulcsmérkőzések, statisztikák és viselkedés, sérülési nyilatkozat minden játékhoz

DeVitót akkor is várták, amikor az egyik hátvédet próbálja utánozni a foglalkozáson, és ha tétovázás helyett inkább lehet, Tommy Cutlets néven Nyc Jets, Aaron Rodgers fűszerezte. Azok számára, akik szeretnek egy kis összegű biztosítási díjakat, az OTTAWA +3.5. lépés (-115) mindenképpen megér egy kockadobást. Míg Ön Edmonton – a 3.5-ös lépés (-105) nem mutatott jeleket annak, hogy a legújabb győzelmi sorba kerülne, a friss Elks szinte mindenkit keményen megtapasztalt a közelmúltban.

Nyitónyomok birtokba vétele 7. hét

bet at home sport

A Chiefs legújabb, 2010-es négy győzelme az átlagosan 9,2 dolog miatt járt, plusz a pár házi videójátékot megnyerték az átlagos 13,5 pontból. A vadonatúj Jaguars lehetővé teszi, hogy a 187,8-as játék során a legkevesebb friss átjáróméter legyen minden játékhoz. Rams a 49ers alattA 49ers jellemzői átlagosan 29,67 kiadást jelentettek játékonként a története során, körülbelül három házi játékban. A friss Rams valójában 30,19-es átlagot ért el az elmúlt 11 road videojátékban. A legújabb Panthers 7-lépéses 3 ATS az utolsó tíz meccsén belül, mert egy lelkes esélytelen.

Comments are closed.